- 
        Snijtechnieken.
    
 
    - 
        Vlees, vis en groentes bereiden.
    
 
    - 
        Aardappels
        bereiden.
    
 
    - 
        Sauzen bereiden en binden.
    
 
        
      
            
        
        
    - 
        Heerlijke soepen bereiden.
    
 
    - 
        Vlees en vis bereiden.
    
 
    - 
        Desserts maken.
    
 
    - 
         Bakken, grillen, braden, stomen.
    
 
    - 
        Heerlijke sauzen maken.
    
 
    - 
        Opmaken van borden.
    
 
        
      
            
        
        
    - 
        Aardappels en groenten koken.
    
 
    - 
        Vlees en vis bakken.
    
 
    - 
        Stamppot maken.
    
 
    - 
        Eenpansgerechten maken.
    
 
    - 
        Pasta maken met een gezonde pastasaus.