Kookles gevorderden

4 lessen waarbij je het volgende leert:

  • Heerlijke soepen bereiden.
  • Vlees en vis bereiden.
  • Desserts maken.
  •  Bakken, grillen, braden, stomen.
  • Heerlijke sauzen maken.
  • Opmaken van borden.

Je kunt je individueel inschrijven voor deze kooklessen voor gevorderden van vier avonden. Deze cursus is voor cursisten die al veel gekookt hebben en de basistechnieken beheersen. Mocht je twijfelen of deze cursus bij je past, neem dan gerust even contact met me op.

 

Iedere kookles bereid je samen met de andere cursisten een compleet gezond menu waarbij telkens de nadruk ligt op een andere techniek. De kooklessen worden (waar mogelijk) aangepast aan de wensen/vragen van de cursisten. Natuurlijk koken we met verse ingrediënten, passend bij het seizoen. Er komen geen pakjes of zakjes aan te pas! Na het koken eet je samen met de andere cursisten tijdens een gezellige maaltijd. Tijdens het eten kun je ervaringen uitwisselen en evt. vragen stellen.

 

Met evt. allergieën en/of dieet houden we natuurlijk rekening. Samen gaan we op zoek naar goede alternatieven die passen bij je dieet. De recepten krijg je na iedere les mee naar huis maar krijg je ook nog digitaal toegestuurd.

 

De kooklessen worden in principe in de avonduren gehouden. De ontvangst is steeds om 18.00 uur en we starten om 18.30 uur met de uitleg van de (nieuwe) techniek. Daarna ga je zelf in de keuken aan de slag om geleerde technieken toe te passen. Rond 20.30 uur ga je met z’n allen aan tafel zodat je rond 22.00 uur vol nieuwe ideeën naar huis gaat. Wanneer een groep dit wenselijk vindt, kan deze cursus ook overdag gegeven worden.

 

De cursus ‘kooklessen voor gevorderden’ bestaat uit vier kooklessen. De prijs voor deze vier kooklessen is €180,-  inclusief koffie/thee en water tijdens de cursus.  Tijdens de kookles schenken we natuurlijk ook een sapje, frisdrank of een lekker glas wijn of  bier. Deze consumpties reken je na iedere les af aan het einde van de avond.

  

Verras jezelf met je kookkunsten, verras de ander !    

Ben jij al warm geworden voor deze kookles?