Workshops op maat

helemaal aangepast naar jouw wensen!

De kookstudio is volledig aangepast voor mensen in een rolstoel (aangepast toilet, brede deuren, hoog/laag kookeiland, tafels waar de rolstoel onder kan). Daarbij heb ik veel ervaring met ‘aangepast koken’, aangezien ik in het verleden veel kooklessen gegeven heb aan leerlingen met een (verstandelijke) beperking.  Dus ook wanneer je problemen ervaart bij het schillen van bijvoorbeeld aardappelen, het plannen van een gezonde maaltijd en/of moeite hebt met  bepaalde kooktechnieken, kan ik je helpen!

 

Kun je niet goed lezen en gebruik je liever picto-recepten; dan kan dit ook!

 

Je kunt je individueel opgeven voor de kookworkshop ‘op maat bij Kat’, maar ook met een maatje of een groepje mensen. Samen gaan we dan kijken naar de hulpvraag/hulpvragen en aan de hand hiervan gaan we samen aansluitende recepten zoeken die goed aansluiten bij de hulpvragen. Waar mogelijk sluit je gewoon aan bij een bestaande workshop. Maar wil je liever een eigen groepje vormen met mensen die eenzelfde hulpvraag hebben, dan kan dit natuurlijk ook!

 

Met evt. allergieën en/of dieet houden we natuurlijk rekening.  De recepten krijg je na deze smakelijke avond mee naar huis maar krijg je ook nog digitaal toegestuurd.

 

De kosten van een workshop zijn afhankelijk van welke workshop je wilt volgen. Het op maat geven van een workshop kost je niets extra’s!

Ik denk niet in beperkingen, maar liever in mogelijkheden.